• Den Boer Business Transportation Solutions

  Bij ons kun je terecht voor een grote diversiteit aan chauffeursdiensten en transportoplossingen.

  In een maatschappij waarin levens drukker lijken te worden en wij altijd onderweg zijn, wordt goed georganiseerde mobiliteit een steeds belangrijkere voorwaarde in een leven waarin tijd soms schaars is. Wij van Den Boer B.T.S. begrijpen dit als geen ander en kunnen met onze chauffeursdiensten en andere mobiliteitinvullingen hier een goede oplossing voor bieden.

 • Met welke dienst kunnen wij u helpen?

  Onderstaand vindt u de belangrijkste services die wij bieden. Zoekt u een andere vorm van transport? Neem gerust contact met ons op.

  Auto met Chauffeur & Chauffeursdiensten

  Representatieve Chauffeurs CCVD1 & D2 Exclusieve Voertuigen

  Het rijden met chauffeur maakt dat u uw aandacht en tijd daadwerkelijk anders kunt besteden. Professionals van Den Boer B.T.S. zijn prima opgeleid, gaan altijd goed voorbereid op weg en begrijpen wat u van hen verwacht, ontzorgen in optima forma. Met een directiechauffeur kunt u gebruik maken van uw eigen auto, dan wel van één van de auto’s uit ons luxe wagenpark. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

  Event Planning & Vervoer op Maat

  Touringcars en Exclusieve Vans Beschikbaar

  Den Boer B.T.S. heeft 12 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van chauffeursdiensten. Maatwerk, en Speciale evenementen zijn bij ons dan ook in goede handen. De besproken opties worden vooraf geoffreerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Er zijn diverse exclusieve Vans en Touringcars beschikbaar. Alles om het u en uw gasten naar de zin te maken.

  Valet Parking

  Parking service & Shuttle Service

  Uw gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, kantoor of de evenementenlocatie. Daar wordt de auto van de gast overgenomen door één van onze chauffeurs die deze veilig parkeert en aan het einde van het diner of event weer voorrijdt. Een geweldige service die uw gast alle zorgen van het zelf parkeren uit handen neemt. De Valet Parking Services van Den Boer B.T.S. zijn een geweldige uitkomst voor locaties met een parkeeruitdaging. Daarbij leert de ervaring dat deze service een onuitwisbare indruk achterlaat op diegenen die gebruik maken van de service.

  Pendel Service

  Pendel Service

  Den Boer B.T.S. verzorgt shuttle services voor diverse klanten. Nette personenbusjes rijden een vaste route tussen bijvoorbeeld het kantoor en een openbaar vervoerpunt, een verafgelegen parkeerterrein of andere vestigingen van het bedrijf. Afhankelijk van de wensen kunnen de busjes bestickerd of zelfs volledig ge-wrapped worden. Ook de binnenzijde van de busjes kunnen naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd.

  Koeriersdienst

  Koerier & Express Transport

  Den Boer B.T.S. beschikt over een eigen Koeriersdienst waardoor het mogelijk is om Parcelservice of Document transporten te boeken. Wanneer u zeker wilt zijn dat een pakket of document veilig van A naar B komt bieden wij u deze service graag aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bezorging, u ontvangt bericht wanneer het pakket is afgeleverd of weer getekend retour bij u wordt afgeleverd.

  Dagelijks hebben wij een vaste route door Nederland.

  Chauffeursdienst Extra

  Door ervaren chauffeurs (Seniore beroepschauffeurs)

  Als onderdeel van Den Boer B.T.S. Chauffeursdiensten vormen onze seniore chauffeurs een zeer aantrekkelijk alternatief voor Blessure- ritten*,taxivervoer over langere afstanden of de professionele directiechauffeur. Daar komt bij dat onze chauffeurs ook de wachttijd graag nuttig besteden door extra taken op zich te nemen: van het wassen of tanken van de auto tot het ophalen van stomerijgoed of het laten uitvoeren van een servicebeurt.
  Onze chauffeurs zijn door de wol geverfd en hebben aan een half woord genoeg om u te ontzorgen.

  (*Blessure ritten tijdelijk vervoer personeel als deze niet zelfstandig kunnen reizen maar wel willen en kunnen werken)

 • Planning Solutions

  Dankzij de planningssoftware van Calendar42 krijgt u eenvoudig inzicht in uw gemaakte afspraak. Wij hanteren een opmaat gemaakte planning voor onze klanten en chauffeurs. Klant communiceert altijd direct met de planning of zijn chauffeur dit kan via mail , telefoon of voor vaste gebruikers van den Boer B.T.S. een eigen app op de smartphone.

  Zelf aanpassen van vertrektijd of bestemming zonder tussenkomst planning is daardoor mogelijk en zeer eenvoudig.