• Over Den Boer Business Transportation Solutions

  Professionele Transportoplossingen en Mogelijkheden

  Specialist

  B.T.S. is een echte vakspecialist op alle onderwerpen die raken aan mobiliteit en vervoer. We zijn dan ook in staat om alles van A tot Z bij u uit handen te nemen. Onze planning is in staat om van chauffeursdienst, auto met chauffeur, shuttleservice , touringcarvervoer en zelfs Koeriersdiensten te verzorgen. Wij stellen onze expertise en netwerk dan ook graag aan u ter beschikking om te komen tot optimale transport oplossingen die door u en eventueel door uw bedrijf gewenst is.

  Ontzorgen

  In een maatschappij waarin levens drukker lijken te worden en wij altijd onderweg zijn, wordt goed georganiseerde mobiliteit een steeds belangrijkere voorwaarde in een leven waarin tijd soms schaars is. Wij van Den Boer B.T.S. begrijpen dit als geen ander en kunnen met onze chauffeursdiensten en andere mobiliteitinvullingen hier een goede oplossing voor bieden.

  Toonaangevende Service

  Elke dienst van Den Boer B.T.S. dient een sterke mate van onderscheidend vermogen te hebben in de eigen deelmarkt. Tegelijkertijd werken onze facilitaire professionals op locaties waar wij meerdere diensten verzorgen volledig in elkaars verlengde om tot een toonaangevende service te komen binnen de logistieke dienstverlening.